Module

Stageproces

Stageproces

OVER HET STAGEPROCES

Monitor de voortgang

In één oogopslag wordt duidelijk welke studenten begeleiding en aandacht nodig hebben. Met deze volledig configureerbare module hoeven er geen aanpassingen gedaan te worden aan de bestaande processen en kan alle focus gaan naar de plekken waar je je tijd optimaal aan wil besteden.

OVER HET STAGEPROCES

Direct inzicht in aandachtspunten

Het dashboard toont je openstaande taken en waar actie benodigd is. Zo besteed je je tijd zo effectief mogelijk.

OVER HET STAGEPROCES

Beheer stageprocessen

Ontwerp de ideale flow die past bij jouw opleiding en onderwijsinstelling. Koppel stappen aan acties binnen het systeem en geef de mate van controle aan.

Over het STAGEPROCES

Voor wie

Implementeer bestaande processen

Met een volledig configureerbare module hoeven er geen aanpassingen gedaan te worden aan de bestaande processen en kan alle focus gaan naar de plekken waar je je tijd optimaal wilt besteden.

Verkrijg volledig inzicht en overzicht binnen je stageprocessen

Welke studenten hebben extra begeleiding nodig, en welke juist niet? In één oogopslag wordt duidelijk waar de studenten in het proces staan en welke studenten begeleiding en aandacht nodig hebben

Inzicht in stappen

Studenten hebben een eigen overzicht van het stageproces met de bijbehorende informatie en deadlines. Zo weten ze duidelijk welke acties ze moeten ondernemen, zodat ze bij de best passende stageplek terecht komen.

Communicatie met de docent

Studenten kunnen bij elke stap berichten en bestanden toevoegen. De stagebegeleider of -coördinator zal hier een melding van ontvangen en kan daar direct op antwoorden. Zo kan de student altijd de juiste informatie terugvinden.

Demo aanvragen

Brochure aanvragen