Ontdek het platform

Stagecoördinatoren

stagecoördinator

De voordelen van Edukado

Als stagecoördinator zie je in het Edukado-platform in één oogopslag de voortgang van jouw studenten en bied je snel en eenvoudig hulp aan wie dat nodig heeft. Bekijk ook de uitkomsten van de competentieanalyse en ondersteun studenten gemakkelijk bij het vinden van een stage die perfect op hun competenties aansluit. Zo ben je verzekerd van een geslaagde stageperiode voor iedereen.

Meer weten over Edukado? Download de brochure!

Brochure

MEER OVERZICHT

Monitor de voortgang

Welke studenten hebben extra begeleiding nodig, en welke juist niet? Met Edukado wordt snel duidelijk waar de studenten in het stageproces staan en welke extra begeleiding en aandacht nodig hebben. Met deze volledig configureerbare module hoeven er geen aanpassingen gedaan te worden aan de bestaande processen en gaat alle focus naar de plekken waar je jouw tijd aan wil besteden.

ZELFREDZAAMHEID EN COMMUNICATIE

Alle informatie op een centrale plek

Oplevermomenten en informatiedocumenten zijn voor de student op één plek te vinden. Zo verminderen we eventuele onduidelijkheid over taken en feedback. Daarnaast kunnen zij bij elke stap berichten en bestanden toevoegen. De stagebegeleider of -coördinator ontvangt hier een melding van en kan daar direct op antwoorden. Zo vindt de student altijd de juiste informatie terug.

EFFICIËNT RELATIEBEHEER

Altijd een actueel stageaanbod

Relatiebeheer wordt efficiënter door het bieden van inzicht in en overzicht van relaties met bedrijven in een centraal CRM-systeem, dat op maat is gemaakt voor het onderwijs. Hiermee biedt Edukado grip op het aantal beschikbare en gecertificeerde stageplekken en toont het een overzicht van afgeronde stages met daarbij de ervaringen van studenten.

Demo aanvragen

Brochure aanvragen