Module

Competenties

Competenties

OVER COMPETENTIES

Inzicht in stappen en deadlines

Deze mobile first ontworpen applicatie biedt een overzicht van het stageproces met de bijbehorende informatie en deadlines. Zo weten studenten exact welke acties ze moeten ondernemen, zodat ze bij de best passende stageplek terecht komen.

OVER COMPETENTIES

Zoek naar de beste vacature match

Met behulp van de resultaten uit het assessment kan een student op zoek gaan naar de stage die het beste bij hem of haar past. Het doel is om elke student bij een erkende stageplek te krijgen waar zij zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen.

OVER COMPETENTIES

Ontdek de groeipotentie

Studenten verkrijgen maximaal kennis over hun groeipotentie d.m.v. een wetenschappelijk onderbouwde analyse.

Over competenties

Voor wie

Alle informatie op een centrale plek

Oplevermomenten en informatiedocumenten zijn voor de student op één plek te vinden. Zo verminderen we eventuele onduidelijkheid over taken en feedback.

Optimale ontwikkeling voor de studenten

Studenten verkrijgen maximale kennis over hun groeipotentie door middel van een wetenschappelijk onderbouwde analyse. Zo gaan we voor een duurzame match en een leven lang ontwikkelen.

Alle informatie op een centrale plek

Alle stappen die de student moet zetten om bij een stageplaats te komen zijn op één plek te vinden.

Ga voor optimale ontwikkeling

Studenten verkrijgen maximale kennis over hun groeipotentie door middel van een wetenschappelijk onderbouwde analyse. Zo streeft Edukado naar een duurzame match en een leven lang ontwikkelen voor alle studenten.

Demo aanvragen

Brochure aanvragen